За фитнеса, тежестите и кокетните девойки

Вчера с приятелка бяхме на фитнес. Обикновено първо включвам пътеката за загрявка 15-тина минути и след това отивам да работя за гърди и гръб. През това време приятелката ми работи за бедра и стегнато дупе. Когато сме на фитнес се съсредоточаваме върху упражненията и малко си приказваме. Не сме от онези, които са отишли да свалят мъже или да позираме за корица на списание с топинг, грим и марков анцунг. Ще ни видите наистина кежуъл с вързани коси и изпотени потници.

blondes women people fitness iv portraits 1920x1280 wallpaper_www.wallpaperno.com_72До мен обаче бяха две приятелки, също като нас, които се движеха едва-едва и обсъждаха интимния си живот на висок глас. На външен вид бяха точно кокетките, които ви описах. Седяха известно време на гладиатора и с тежест едва 5 кг. Инструкторът дойде до тях и ги попита върху какво ще работят, за да им изготви програма – за отслабване или стегнато тяло. Те веднага възразиха, че не искат да правят мускули, така че да ни ги слага да вдигат тежко. Човекът им обясни, че тежестите не са мускули, а за стягане, но те отново си знаеха своето. Повече от разговора не чух, но и нямах желание. С приятелката ми дълго след това им се смяхме. Двете очевидно не бяха дошли на фитнес, но след посещението си със сигурност щяха да тръбят, че посещават такъв.

Ако обаче и вие сте отишли да тренирате и наистина искате да постигнете нещо, знайте, че страхът, че с вдигането на тежести ще станете културисти е също толкова нелеп като опасението, че от ученето да шофирате ще станете пилот на формула 1. Така че споко, бодибилдингът е нещо съвсем друго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>