На почивка в хотел Емирейтс – София

Този уикенд имах рядкото щастие да посетя едно красиво място, което, макар да се намира в границите на София и полите на Витоша, те кара да се чувстваш все едно си извън България, сред ориенталския разкош и усещане на Абу Даби и Дубай. Става въпрос за едноименния Апарт хотел Емирейтс  в София, собственост на Андон Атанасов и Паскал Дойчев, точно до Pulse Fitness & SPA.

apartmentМного малко ми бяха двете нощувки там, ако имах възможността бих останала поне за седмица. Думите са бедни да опишат колко е прекрасно и как те кара да се чувстваш този добре премерен и добре съобразен с арабския стил лукс! Апартаментът, в който бяхме не само беше голям и просторен, макар с една спалня, но и видимо беше обзаведен от интериорен дизайнер с развихрено въображение и съвременни идеи, така че вътре да се чувстваш не като принцеса, ами направо като кралица!

На всеки пожелавам да му се удаде възможност да посети едно такова място – забравяш за всички проблеми и какъвто и да е негативизъм в живота, прочистваш ума, сетивата ти получават невиждана наслада и идеите в главата ти напират една след друга 🙂 Страхотно е!  Направо няма нужда да ви разправям колко изящен е и СПА центъра, който идеално допълва чувството за релаксация и почивка.

Тази година Емирейтс София – догодина, да се надяваме – Emirates Hotel в Abu Dhabi 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>