Скокове към мечтаното тяло

Искате да изчистите главата си, да изгорите калории – и за предпочитане това да стане с тренировка, която е поне толкова забавна, колкото тренировката с хула обръч? Аз ви препоръчвам фитнес скоковете. Тази тренировка за цялото тяло използва около 400 мускула, насърчава изгарянето на мазнини повече от бягането, нежна е към ставите и дори помага срещу напрежението. Всичко, от което се нуждаете за Jumping Fitness, е батут. Важно е да знаете, че той е подходящ, независимо дали сте начинаещ или професионалист.

Нека по-подробно се запознаем с това какво всъщност представляват тези скокове фитнес. Това е ефективна тренировка на батут, която съчетава скачане и аеробни упражнения. Това не само носи забавление, но и тренира издръжливост и баланс, като по този начин напряга много мускули. Можем лесно да изгорим калориите и притесненията също.

Как протича тренировката? Jumping Fitness използва мини батут, който в леко модифицирана форма: с дръжки, които помагат за поддържане на баланса. За тренировката се нуждаем от удобно, еластично спортно облекло. Тъй като правим много динамични скокове, също трябва да имаме стабилна опора в обувките си.

Основата за ефективна и здравословна тренировка е правилната стойка. За да извлечем максимума от тренировката винаги, се нуждаем от правилното напрежение на тялото. Затова трябва да държим главата си изправена, раменете да се надолу, да наклоним леко таза си назад, без да извиваме гърба си и да свием леко колената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>