Раницата – модерната алтернатива на дамската чанта

Благодарение на модните дизайнери раницата се превърна в топ аксесоар и все повече жени я избират за ежедневната си визия пред класическата дамска чанта. В момента могат да се намерят най-различни модели, които подхождат на всеки стил и вкус.

Например ако сте любители на свободния градски стил, а в гардероба ви преобладават суитчъри и маратонки вместо обувки на висок ток, то спортната раница е идеалното решение за завършен вид. Ако искате да закупите модел, който пасва както на спортния стил, така и на най-женствените тоалети, точно като Кайли Дженър, изберете дамска черна раница.

Ценен съвет, който мога да ви дам е, че при носенето на раница, трябва да регулирате презрамките по такъв начин, че да прилягат плътно към гърба ви. В противен случай, ако раницата виси твърде ниско, ще изкриви пропорциите на фигурата ви и ще създаде илюзията, че имате къси крака. А никоя дама не иска това, нали?

Дамските раници са подходящо допълнение и към зимните тоалети. В студените месеци най-важно е да се гарантира топлина, но комфортът също е важен. В тази връзка, дамите често слагат пухени якета или пък дълги палта, чиито модели не са подходящи за носене с класическа чанта. В такива случаи раницата е идеален избор отново и се комбинира чудесно с ботуши или боти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>