Подходящи сребърни бижута Viano за празничната визия

Навлизането на зимните месеци неминуемо започна да предизвиква у мен мисли и нагласи за предстоящите коледни и новогодишни празници. В тази връзка, едно от най-важните неща за нас дамите, е цялостната ни визия – тоалет, прическа и разбира се – красиво бижу. И не ме разбирайте погрешно, под тоалет не визирам задължително рокля с гол гръб, дори един мек пуловер и любимите дънки биха ме накарали да се почувствам комфортно и празнично. Разбира се, стилът е нещо индивидуално и за всяка от нас той би бил различен. Хубавото е, че с каквото и да решите да прекарате празничните моменти, може да прибавите точното за вас бижу от Viano.

Това е онлайн сребърна бижутерия, която предлага богат асортимент от талисмани, гривни, колиета и обеци. Попаднах в сайта, докато търсех подходящи подаръци за моите близки и накрая се оказа, че открих съвършения подарък и за мен.

Тъй като към всеки продукт Viano има описание, което те насочва каква символика носи сребърното бижу, за кого е подходящо и по какъв повод може да се дари, това ми помогна да избера за себе си най-доброто допълнения към визията си. А сега си направете топло какао с канела или си сипете чаша хубаво вино, а аз ще ви разкажа какви бижута ще съчетая и се надявам насоките да са от полза и за вас.

Първо започвам със сребърен талисман с перла. Както среброто, така и перлата, са класики в бижутерията и с тях никога не може да сбъркаме. Както казах, подхождат и на пуловер, и на нежна рокля, а сигурна съм, ще се съчетаят и с последния писък на модата в момента. Разбира се талисманът трябва да бъде носен на нещо – гривна или колие – зависи изцяло от личните предпочитания. Аз избрах от Viano нежен синджир с изчистен дизайн, наподобяващ змийска плетка. Спрях се на него, защото също може да се съчетае и с ежедневен тоалет и с по-елегантен такъв.

И понеже вярвам в силата на числата, а всички знаем, че „3 е за щастие“, завърших комплекта със стилна и минималистична сребърна гривна, също от бижутерията. Хубавото в случая е, че талисманът с перла и ангелски крила мога да нося и на нея, за да разнообразявам стила си. Реших също, че през новата 2022-а ще добавям на гривната си по един талисман, символизиращ ключов момент от живота ми през годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>