Кое е най-романтичното място, на което сте били?

С наближаването на Свети Валентин няма как и ме да не ме завладее романтичното настроение. Въпреки, че с моята половинка сме заедно от много дълго време все пак когато наближи този празник винаги ми се иска да го изненадам с нещо, дори и то да е мъничко.

Така се сещам за безбройните романтични пътувания, които сме имали. Романтични вечери и изненади. Сигурно ви изглежда банално, но ние по принцип обичаме да се изнендваме и да показваме внимание и любов един към друг. Една приятелка ме попита един ден, кое е най-романтичното място, на което сме ходили или искаме да посетим. Например сега за наближаващия Свети Валентин, къде бих искала да бъда със съпруга си. Замислих се честно казано. Ако ми беше задала този въпрос преди 7-8 години в съзнанието ми щяха да изплуват куп прекрасни дестинации. Някои прекалено банални като Париж, други пък съвсем необичайни като Баку например. Но тя ме попита сега, на тези ми години и този ми акъл,както се казва и честно казано не мога да измисля. Не защото съм обиколила Света и съм прекалено разглезена от видяното, нищо подобно. Замислих се за уикендите, които прекарваме със семейството ми. Разходки, игри, забавления, а вечер се гушваме всички в голямото ни легло с огромна купа с пуканки и гледаме някои забавен филм, в повечето пъти сме гледали филма, но самото усещане, че сме всички заедно, здрави сме и знаете ли, за мен няма по-романтично място от нашия уютен дом. Не бих го заменила за никое екзотично или романтично място на Земята.

Може да ви звучи прекалено сладникаво, но аз обожавам семейството си и времето прекарано с тях. След една определена възраст разбиранията ни за живота се променят изключително много, както и нещата, които ни правят щастливи. Без значение на каква възраст сте обичайте се и се радвайте на момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>