Започвам годината начисто

The-Best-is-yet-to-comeПърво, скъпи читатели, искам да ви честитя Новата година. Аз тази я започвам на чисто и съм много доволна от този факт. Приключих си всичките недовършени дела през 2015-та и сега започвам новия цикъл начисто. Да, така ми се получиха нещата на мен за пръв път, имам чувството. То било много хубаво. Свършваш каквото си имал за свършване, затваряш вратата и продължаваш напред, където те чака нещо ново. Вътрешно усещам, че тази година ще бъде успешна. Не ми е никак притеснено, погрижих се да направя необходимите промени и сега се рея оптимистично в пространството. Странно чувство е това за мен. Мисля, че разбирам значението на думите да си в мир със себе си. В това състояние нищо не може да те сломи. Преминаваш през премеждията все едно става въпрос за нечий чужд живот, който гледаш на лента.

Да започнеш начисто е прекрасно чувство, нали? Предполагам, че много от вас са го изпитвали по един или друг повод. И за мен не е непознато, но този път е малко по-различно. Усещам, че взетите решения ще определят курса ми на живот оттук нататък. Никога не съм била по-уверена в това, което правя. А пътят, който съм си избрала, го чувствам като свой още преди да съм направила първата крачка. Липсват всякакви съмнения, които по принцип обичат да разклащат съзнанието ми. Пожелавам такава непоколебима увереност и на всички вас, които в момента четете написаното.

 

1 thought on “Започвам годината начисто

  • by Наскова

    Ели, как успяваш да си винаги толкова позитивна? :)))) Уча се от теб и приемам пожеланието лично. Поздрави от Добрич!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>