Вили до Велинград

velМакар повечето хора да предпочитат да отсядат и ходят на почивка в хотели, разбрах, че си струва човек да обмисли възможността за почивка във вила до Велинград в Родопите или пък Стара Планина, например. Аз съм човек, който харесва повече планината пред морето, и лятото не ми е любимия сезон.

Обиколила съм много красиви места в България и съм ходила на почивки в Троянския и Еленския балкан, Пирин, Рила и други, но любимото ми място си остава районът на Западните Родопи. От гледна точка на настаняване също съм гъвкава – мога да нощувам в хотели, хижи, къщи за гости, стаи… за разлика от повечето момичета, мога дори да издържам по повече от една нощувка на палатка :))

В крайна сметка обаче, ако търсите релакс, а не походи в планината и приключения, най-удобния начин за настаняване за мен е този във вила. Няма хазяи, няма съседи, можеш да се разполагаш с кажи-речи цял нормален дом, а не само в една стая. Наскоро почивахме във вилно селище до Велинград във вила, в която направо се влюбих. Макар архитектурата да е красива, масивна-планинарска с много дървения, вътре беше много удобно, да не казвам луксозно.  Вярно е, че цената е по-висока, отколкото в нормален хотел, но все пак има две спални – които ползвахме с наше приятелско семейство, а специално нашата имаше и разтегателен диван, където могат да се настанят още двама души.

Самото селище е много красиво и те предразполага да се отпуснеш, да си починеш и да се забавляваш с близките си хора. Прекарахме си чудесно. Бих ви препоръчала това място ако решите да ходите на почивка в района на Западните Родопи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>