Подарък: Боду СОД за празниците!

Коледа е само след  ден, след  два. Каквото сме подготвили за трапезата, подготвили сме. Подаръците също са налице, така че вече можем да се организираме и заминем  предпразнично при родителите ми. При това ще сме много по-спокойни, отколкото бяхме миналата година.

Тогава, точно на връх Рождество, някой бе влязъл във входа на блока ни и откраднал детската количка на съседите. Моментално ни мина през ума да инсталираме СОТ на дома си, но се забавихме с търсенето на най-надеждната и изгодна оферта.

home-securityОбезопасяването на дома е от първостепенно значение. Макар статистиката на МВР да посочва, че в последните години, след като хората масово започнаха да внасят спестяванията си в банки, нивото на домашните кражби е намаляло, процентът на спад не е нито толкова значим, нито окончателен. Никога не знаеш дали точно ти няма да си следващата жертва на домашен взлом. Затова СОТ-ът е най-доброто решение, според мен, тъй като снема тревогите дори ако децата са сами у дома. Ние вече спокойно пътуваме по празниците, когато крадците знаят, че масово софиянци напускат домовете си и се отправят към родните си места. 🙂 Вече няколко месеца ползваме услугите на охранителна фирма Боду  СОД и за сега сме доволни. Стикерът под звънеца ни се „пъчи‟ предупредително, а за по-ценните вещи фирмата ни предостави и безплатен трезор.

Независимо обаче дали имате СОТ, или не, ви препоръчвам да бъдете много внимателни, когато отивате на почивка. Най-важното е да обезопасите апартамента си със сигурна врата, брава и решетки на прозорците, особено ако живеете на нисък етаж. Можете дори да оставите лампата в една от стаите да свети – стар и изпитан метод, за да създадете впечатлението, че сте си у дома. Предупредете доверен съсед, че ще отсъствате няколко дни, та да хвърля по едно око на вашето жилище.

Но не забравяйте, че крадците са си крадци и понякога могат да бъдат изненадващо изобретателни. По-добре се презастраховайте и ще си спестите много грижи сега и за в бъдеще. Моят съвет е да не чакате да се случи непоправимото. Направете си подарък за празниците като си инсталирате СОТ. Особено сега, когато много фирми, включително и нашата (Боду СОД), предлагат примамливи коледни оферти. Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>