Лятно усещане целогодишно

Бавно се приближаваме към есента, а така не ми се иска да пускам лятото да си отиде. И вие ли сте така? Защото, ако да – има няколко дребни трикчета, с които може да запазим усещането си за лято целогодишно.

Например през лятото обичаме да сме навън. Дали на плажа, в планината или разходка в гората – няма значение. Така не само релаксираме, наслаждавайки се на чистия въздух, но приемаме и нужното ни количество витамин D. С навлизането на студения сезон обаче, слънцето е по-слабо и трудно може да се отдадем на подобна идилия. Но не е и невъзможно. Затова не бива да се лишаваме от моментите навън. Дали ще посетим някоя еко пътека или някой връх – изборът е индивидуален, според предпочитанията, а и да не забравяме, че витамин D може да си набавим и през зимата – нищо, че не усещаме топлите слънчеви лъчи.

А знаете ли, че пробването на нови изживявания не се случва само през лятото. Спомнете си как на плажа изведнъж се озовахте в лодка банан или пък на сърф. Е, прес зимата ще ни е малко студено за тези атракции, но пък тя предлага други. Разучете ги и изпробвайте, ще видите, че свежите и безгрижни усещания, които си мислете, че се случват само през лятото, се появяват отново.

А имате ли си фото стена вкъщи? Ако не – направете си. Изкарайте на хартиен носител най-любимите си летни снимки и ги закачете на корково табло или в рамки, които може да допълвате. Ще видите, че всеки път, поглеждайки към фотосите, ще се чувствате щастливи и окрилени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>