Любими книги

Давиде Кали Бруно

Отделете време на тази великолепна история, която докосва сърцето и с думи, и с илюстрации. И вдъхновява да бъдем точно такива, каквито сме! Бруно е различен. Той обича да наблюдава, да разсъждава. Обича музиката! Бруно е маймуна. Но се надява да намери себе си сред хората, Бруно е една от най-новите и най-красивите книги в каталога на издателство „Рибка“. Освен това впечатляващите илюстрации, дело на ненадминатия Джанлука Фоли, книгата носи прекрасно послание.

Друга любима книга – Брус Дикинсън Автобиография.

Смели, честни, интелигентни и много забавни, мемоарите на Брус Дикинсън предлагат на феновете на един прозорец към неговия личен живот, към неговото сърце. В своята книга вокалистът на Айрън Мейдън говори за трудното си детство и сблъсъците с американската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и разбира се хеви метъла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>