Климатик през лятото

През горещите летни дни има различни начини за разхлаждане. Аз например си взимам хладни душове, пия разхладителни напитки и ям сладолед. Друг начин за охлаждане на тялото и на въздуха в стаята е климатикът. До сега върших тази работа с вентилатор, но тази година си сложих климатик. Смятам, че той ще ми бъде полезен и през лятото, и през зимата.

split-unit-air-conditioning-review

Много е приятно когато навън е горещо да влезеш в помещение, където е хладно. Вече климатици има в повечето институции, банки и обществени места. Според мен климатикът не е лукс, а необходимост.

Когато ходя на почивка на море, едно от задължителните условия е в стаята да има климатик. Така когато отивам сутрин на плаж си го пускам да охлажда. Прибирайки се на обяд в квартирата е хладничко. Казвам хладно, а не студено, тъй като аз не го настройвам на много ниски температури. Знам, че не трябва да има голяма разлика в температурата в стаята и тази навън. По време на следобедната ми почивка климатикът отново не работи. Вечер, когато излизам, пак го пускам да охлажда, докато се върна.

Чувала съм, че климатикът е нож с две остриета и затова внимавам. Има опасност за схващане, ако студеният въздух духа срещу Вас. Моя климатик е малко по-скъп, тъй като държах филтърът да бъде качествен. Чувала съм, че заради евтините филтри може да си причините различни зарази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>