Ваучер за СПА като подарък

spavaucherПриятелката на наш роднина имаше рожден ден преди десетина дни. Бяхме поканени в едно заведение, но не знаехме какво да й купим. Не за първи път ходим на неин празник и някакси се бяхме изчерпали откъм идеи за подаръци. След дълго чудене и маене решихме да й подарим ваучер за СПА процедури. Събрахме повечко пари и го взехме. Купихме и красив букет от цветарския магазин.

На рождения ден присъстваха доста хора и беше много весело. Масата беше отрупана с всякакви мезета и ястия, не липсваха и питиета. Приказката вървеше и изкарахме до три часа. Въпреки, че повечето присъстващи бяха на работа сутринта, това не им пречеше.

Издебнах момента и попитах рожденничката  дали е харесала подаръка ни. Тя сподели, че за пръв път получава такъв подарък, а идеята й харесала страшно много. Когато има време ще отиде и ще се възползва от него. Напоследък се чувствала много изморена и това ще й дойде добре. Като чух това аз се зарадвах повече от нея.

За мен е важно когато правиш на някого подарък, той да му хареса. Не само да отбиеш номера като купиш нещо за повода. Най-лесно е да отидеш в магазина и да купиш комплект козметика.

Друг много добър вариант за всеки повод е плик с пари. Така получателя ще прецени от какво има нужда и ще ги оползотвори. Ако пък повече души от гостите дадат пари подаръка ще бъде по-скъп и по-голям.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>