Да се погрижиш за себе си във Фитнес „Пулс‟

pulse-fitness-spa-sofiaНай-големият ангажимент за една жена е да се поддържа винаги в изрядна форма. Не само за себе си, от уважение към околните, но и за да радва погледа на онзи, когото обича най-много.

Не е лъжа, когато казват, че жените се влюбват със сърцето, а мъжете с очите. Мисля, че така се казваше. Ние, представителките на нежния пол се оставяме да бъдем грабнати и отвлечени от вълната на емоциите и се вглеждаме в постъпките и умовете на мъжете срещу нас. Мъжете обаче са по-друг тип същества – визуални. Или поне повечето от тях!!! Те са запленени от външния ни вид – дългите краката, стройната фигура и меките форми. Много от тях не харесват пълните и заоблени жени и тъкмо за това, ако партньорката им малко започне да се „разпухва‟ не пропускат да й правят подмятания. А ние от своя страна се дразним, когато заглеждат, някоя изпипана красавица на улицата.

Една приятелка е истинският пример предадената от мен ситуация. Предразположена е към напълняване и започна работа в офис, където с часове не става от бюрото. Позакръгли се малко и пробва какво ли не, за да отслабне. Посети не един фитнес, но се оплакваше, че няма кой да я насочи към правилната програма и да я мотивира. Ефектът винаги беше краткосрочен. Казаха й за фитнес „Пулс‟, собственост на Паскал Дойчев и Андон Атанасов,  и тя прие да отиде само заради водната аеробика, надявайки се водата да я поизвая малко. А получи много повече!

„Пулс‟ се оказа страхотно място да се погрижиш за себе си. Единственото, което трябваше да направи е да сподели за какво е дошла и какви резултати иска да постигне. Оказа се, че през цялото това време е правилна неправилните упражнения и не е можела да свали килограми, защото по цял ден не се е хранила, с което забавила метаболизма си. Започна да се храни редовно и да спортува редовно.

И така неприятното отслабване се превърна в забавление и резултатите са налице. За четири седмици свали 7 килограма и стана като истински фото модел. А мъжът й естествено оценява това с всичките си сетива. Поредното доказателство за първичността на противоположния пол. Но какво да правим като без представителите му не можем…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>