Мисли за море

Температурите навън стават по-високи и ме навяват все повече мисли за море. То силно ми липсва тук, в моя роден град, който е толкова далеч от него. Хората, които живеем на голямо разстояние от него с нетърпение очакваме летния сезон. Опитвам се всяка година да отделя средства и време, за да посетя някое морско кътче.

images (1)

Миналата година не беше изключение. С приятели бяхме на Южното Черноморие, където прекарахме една страхотна седмица. Ходихме на плаж, разхождахме се по града и се възползвахме от слънчевото време. Вечер сядахме в някое заведение, а след него се разхождахме по плажната ивица.

Морето е божествено не само през деня, но и вечер на лунна светлина. В него има някаква магия, която силно ме привлича. Не знам дали хората, които живеят по-близо до него, го оценяват и посещават повече. Ако аз живея там обаче, щях да ходя редовно на плаж.

images (2)

Да не забравя да спомена, че посетихме и Пясъчния фестивал в град Бургас. Там се снимахме за спомен пред невероятните пясъчни скулптури от приказния свят. Любимите на деца и възрастни герои Пепеляшка, Рататуй, капитан Немо, чичо Скруч, Мечо Пух и т.н. Най-много им се радваха малките дечица, родителите на които едва ги удържаха. Малчуганите искаха да ги докоснат и да им се порадват. Смятам да спра със спомените и се надявам да ги заменя с тазгодишното посещение там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>