Пола или панталон?

product_152Като една делова дама аз съм принудена да се обличам по-елегантно. Голяма част от гардероба ми е съставен от костюми и рокли. Предпочитам да слагам риза или блуза в съчетание с панталон, отколкото с пола. Не че нямам хубави и дълги крака, но просто така ми е по-удобно. Някакси се чувствам по-добре и имам по-голяма свобода на движения.

Забелязала съм, че когато се облека в красива рокля или пола мъжете ме гледат по-различно. Искам да кажа, че усещам възхищение в погледите им. Това не се отнася само за клиенти и колеги, но и за тези вървящи по улицата. Според мен това означава, че жените изглеждаме по-секси в поли, разкриващи краката ни.

Аз по принцип много харесвам жени, които често се обличат в по-женствени дрехи. Да, въпреки че съм жена ми прави огромно впечатление, когато някоя красива дама се е облякла в къса пола например. Смятам, че късата пола излъчва огромна доза женственост, но все пак зависи. Има жени, на които никак не им стои добре. Било то, че краката им са къси или криви, или просто модела не им стои добре. За мен важно е дължината на полата да е съобразена и с възрастта. Не ми изглеждат приятно жени в напреднала възраст, носещи минижупи.

Последно най-важно правило за носене на пола е тя да бъде удобна, красива и подходяща за ситуацията в която я носим. Още повече, че наближава един сезон, който е най-подходящ за поли – лятото. Вие пола или панталон предпочитате да носите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>