Незабравим подарък

Наистина не винаги е лесно да намерим идеалния подарък, независимо дали за Коледа, рожден ден или годишнина. Често ни липсват идеи, защото искаме да намерим нещо полезно, красиво и разбира се оригинално. Изборът е труден и в допълнение често идва притеснението от това да дадем неподходящ подарък на любим човек и да го разочароваме.

Повечето от нас залагат на скъпи вещи, бижута или ваучери за почивка. Едно скорошно проучване, проведено от Оксфордския университет, показва обаче, че подарените преживявания и емоциите от тях, са много по-скъпи от материалните неща.

Припомнет си колко често сте получавали красив материален подарък и след това бързо сте свикнали с него, забравяйки напълно първоначалната си еуфория.

Всяко преживяване, независимо дали е пътуване, час по йога или вечеря на свещи, винаги ще бъде по-красиво от една вещ, а и ще остави трайна следа в съзнанието.

В тази връзка попаднах на едно интересно предложение за подарък. Не съм сигурна, че при нас има такива възможности, но пък идеята ме грабна и реших да я споделя с вас. Става дума за една от мечтите на всички деца, а и на много възрастни, които все още искат да бъдат деца – къщичка на дърво.

Престоят в подобно място е наистина нещо специално и уникално, не като шаловете и пуловерите, които получаваме всяка година и след това забравяме. Оказа се, че в много страни това е перфектният подарък и хората често подаряват това изживяване на своите близки. Това става чрез специализирани сайтове и гиф карта.

Къщите на дърво са с различни форми, големина и стил. Някои са пригодени дори за посрещане на гости, други са идеални за романтичен уикенд, трети се придържат към класическия вид.

Престоят там може да бъде от няколко часа до няколко дни, но едно е сигурно – ще бъде запомнен за цял живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>