Котката, която стана инфлуенсър

Отглеждате ли домашни любимци? Ако да, знаете какво е нужно на една котка например, за да се чувства щастлива и обгрижвана. Храна, внимание, спокойствие и нейно собствено кътче, където да почива и спи блажено.

Но има и домашни любимци, които покрай известните си собственици също придобиват популярност и печелят грандиозни суми. Така покриват не само своите нужди, но и помагат на притежателите си. Пример за такова животинче е котката Нала, която е … инфлуенсър.

Нала печели грандиозната сума от 100 000 000 долара като рекламно лице на котешка храна, също и на онлайн сайт, който се занимава с търговия на тениски, чаши и суитчъри. Към момента котката има над 4 000 000 последователи в Instagram, като по този начин е записана и в книгата на Гинес.

Всичко започва случайно и почти на шега, когато собственичката на Нала я осиновява от приют и ѝ създава профил, защото забелязва, че котето е много фотогенично и обича да позира за снимки. Постепенно Нала придобива широка известност и дори става единствената котка клиент на агенция за таланти Creative Artists Agency в Холивуд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>