Как ЕОС Матрикс спестява време и пари на българския бизнес

В днешната динамична търговска среда много бизнеси са изправени пред казуса със управление на просрочените вземания. Когато става въпрос за тази деликатна тема, за една фирма е добре да има сигурен партньор, разбиращ едновременно нуждите на бизнеса и на неговите клиенти, който се стреми да запазва добрите бизнес взаимоотношения и да спестява ценно време и средства на кредитора.

Още откакто стъпва на българския пазар през 2002 г., дейността на ЕОС Матрикс е свързана с изкупуване и събиране на вземания на банкови и небанкови финансови институции, телекоми и ютилити компании, в и извън корпоративния сектор. Отлично квалифицираният персонал от над 350 обучени специалисти ежедневно спазва международно приети добри практики, за да предостави висока ефективност при събирането на вземания. Водещата цел в работата с просрочили клиенти е да се предложат печеливши решения и за двете страни. Като част от международната ЕОС Груп, услугите на ЕОС включват управление на вземания и извън гранците на България, с помощта на партньорската и клоновата си мрежа в над 180 държави.

Предоставянето на ангажимента по събиране на просрочените задължения на колекторска агенция като ЕОС дава на фирмите кредитори спокойствието, че работата по техния казус е в добри ръце, заедно с възможността да се фокусират върху основната си дейност. Така екипа на кредитора може да съсредоточи енергията си върху поставените задачи, оставяйки възстановяването на дължимата сума в ръцете на експерти. ЕОС Матрикс използва индивидуална стратегия с всеки клиент, като се стреми да предложи най-добрите условия за кредитора и за клиента му. ЕОС също толкова добре осъзнава необходимостта от запазване на коректните бизнес отношенията и винаги поддържа добрия тон на комуникация.

Един от начините един бизнес да си осигури свеж паричен поток, необходим за нови инвестиции, мотивиране на персонала или качествено изпълнение на текущата работа, е като се погрижи навреме как професионално да събира своите просрочени вземания чрез помощта на специализирани агенции. Оставяйки работата в ръцете на специалистите, фирмите кредитори могат да бъдат сигурни, че ще могат да продължат да осигуряват отлични сделки на клиентите си и в бъдеще и достатъчно кеш да покриват оперативните си нужди.

ЕОС Матрикс дава възможност на българския бизнес да обърне всяка една ситуация в своя полза – необходими са му само правилните партньори в точното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>