Чувствате се потиснати? Попътувайте!

Сивото ви ежедневие вече е станало толкова тъмно сиво, че чак бие на черно? Чувствате се безкрайно подтиснати и потънали в един повтарящ се дневен ритъм, който никак не ви е интересен вече? Има едно решение и това е да се разведрите с едно дълго пътуване. Вземете си всичките 20 дни отпуска наведнъж и планирайте околосветско пътешествие. Ще ви се събере цял месец! Ако имате шанса и финансовата възможност да го направите, не се колебайте. Със сигурност ще се върнете презаредени и събрали много емоции.

16-Travelling-DepressionСами донесете разнообразие в живота си, сблъскайте се с нови култури и вижте как живеят хората по света. Започвате ли да виждате светлината в края на тунела вече? Превърнете се в изследователи на различното и далечното, потопете се в дивото и красивото, откъснете се от до болка познатото и преоткрийте себе си. Опознайте света селце по селце. Трябва, просто трябва да преживявате нови и нови неща, за да видите, че светът навън има да предложи нещо изключително. Днес сте в Париж, утре в Дубай, вдругиден в Делхи.

Дори не е нужно да напускате пределите на държавата. Организирайте обиколка на страната, излезте от града, обиколете малките села, поговорете с местните. Отворете сетивата си за нещата, които са ви убягвали. Не се затваряйте в себе си, а намерете промяната, търсете я под дърво и камък, ако трябва. Тя е някъде там и ви чака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>