За новото начало

Новото начало е нещо хубаво, вълнуващо, понякога дори променящо живота ти из основи. То е чудесна възможност да преоткриеш себе си, поставяйки се в непозната ситуация и виждайки как ще се справиш с нея. Едно такова събитие може да те зареди с енергия, която да трае месеци наред. Самият факт, че ще ти се случи нещо различно, е достатъчно зареждащ сам по себе си.

ipo1Знанието, че те очаква нещо ново, ти дава едно особено чувство още преди събитието да се е случило. Хубаво е в живота си да имаме по-честичко нови начала, за да може и да се ентусиазираме по-често покрай тях, поне аз съм на това мнение. Мен дори едно пътуване в чужбина за няколко дена може да ме държи с месеци след това, какво остава за някаква голяма, определяща живота промяна.

Мога за себе си да кажа, че обичам промените, обичам и да трупам нови впечатления, обичам и да си поставям цели, които след като постигна, веднага заменям с нови. В живота все нещо трябва да се случва, да го прави интересен, той не може просто да застине във времето, както и ние. Познавам хора, които стигат до едно ниво на развитие и си казват, че им е достатъчно. При мен е точно обратното – дори ако не мога да се развивам в професионален план, ще се развивам самостоятелно интелектуално, било то четейки за света, или обикаляйки и опознавайки го.

Не знам кое ще е следващото мое ново начало, но го очаквам с нетърпение. Тръпката от последното ми такова започна да отшумява, затова е нужно да я възстановим 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>