Поредното безумие

Напоследък забелязваме нова тенденция, относно красивото женско тяло, ако преди ни се втълпяваше от модните подиуми и списания, че жената трябва да е слаба и висока, да й се броят ребрата, то напоследък забелязвам, че все повече жени наблягат над тренировките за бразилско дупе, тънка талия и здрави бедра.

Аз съм от жените с по-широк ханш и честно казано тази нова тенденция доста ми допада, за мен е много по-лесно да постигна желаните резултати. Всъщност оказва се, че ние жените доста сме грешили относно погледа и предпочитанията на мъжката част от човечеството. Според проучвания, а и според много анкети се оказва, че всъщност мъжете предпочитат по-пищните дами. Сигурно и затова бразилките винаги печелят приза за най-желана и красива жена. Техните характерни форми и сексапила, който притежават са исторически. И така в стремежа си да се вкарам във форма след празниците и студените дни, търсейки подходящи упражнения, попаднах на няколко статии, в които пише, че постигането на така популярните бразилски форми могат да се получат и чрез импланти. Да си уголемиш дупето като си сложиш силиконови импланти? И най-интересното е че има стотици жени, които се подлагат на подобни процедури. За гърдите разбирам, няма как да се уголемят по нормален начин, но дупето?! Защо трябва да се подлагаш на операции за нещо, което можеш да постигнеш с малко усилие и малко пот в залата? Тези факти просто ме изумиха, не знам що за мазохист трябва да си, за да си причиниш пожелание операция, било то и пластична. Както всичко останало някои жени явно обичат фалшивото, фалшиви маски, фалшиво поведение, фалшив външен вид, фалшива самоличност.

Но както обичам да казвам коя съм аз, за да съдя? Всеки е свободен да избира как ще изглежда. Лично аз предпочитам потенето в залата и здравословния начин на живот, защото смятам, че ако човек се чувства добре отвътре така ще е и с външния му вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>