Любов на четири лапи

Няма човек, който да не е чувал израза „Кучето е най-добрия приятел на човека“. Честно казано като се има предвид какви са хората, мога да кажа, че наистина си е така. Трудния живот, стреса и безпаричието превърнаха хората в озлобени, егоистични и потиснати същества, които всеки момент чакат да ти подлеят вода.

Да си призная честно, когато бях малка много ме беше страх от кучета. С една моя приятелка си играхме пред блока и изведнъж една глутница разярени кучета ни подгони и съответно имахме, както се казва бойни рани. Тогава имахме един съсед с куче, който като видя какво се случва пусна своето, което се втурна да ни защитава. добре, че се появи нашият четириног герой. Успя да разгони кучетата, а ние се разминахме с малко, като се има предвид какво можеше да се случи. Разбира се, тогава бяхме прекалено изплашени, за да осъзнаем, че също както при хората има и добри, и лоши кучета. Тогава за нас всички бяха страшни и лоши. Мина се много време докато започнем, или поне аз, да преодоляваме страха си. Получавах много паник атаки, подкосяваха ми се краката като видех куче, дори на отсрещната улица. Треперех само при вида им. Но с времето страхвете започнаха лека, полека да отшумяват. Когато един ден реших, че ще се сдобия с домашен любимец и то не какъв да е, а именно куче. В началото бях изключително предпазлива, но с времето толкова свикнахме един с друг, че просто няма как да живеем разделени. Това е най-правилното решение, което съм взимала и не съжалявам нито за миг. Сега до себе си имам верен приятел и пазител. Винаги съм мислила за превзети хората, които говорят така за кучетата си, но сега ги разбирам. Те са страхотни и са моята слабост.

И за да ви убедя в истинността на моите думи ще ви споделя едн клип на едни прекрасни четирикраки приятелчета, които ще ви разтопят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>